Tíz hónapja a Femina a legnépszerűbb női online magazin

2023-06-08

Piacvezetőként zárta az előző évet, és azóta is töretlenül a látogatottsági lista élén a Femina a női online kiadványok között. Az Indamedia portfóliójába tartozó kiadvány több fontos közönségmérési mutatóban is folyamatosan vezeti a listát.

Tavaly augusztus óta minden hónapban a Femina a látogatottsági lista első helyezettje a havi napi átlag RU (Real Users) alapján.

Ha az elmúlt tíz hónapot egyben nézzük, akkor is ugyanez a kép rajzolódik ki. Átlagosan napi 489 284 olvasó kereste fel a Feminát a vizsgált időszakban, amivel a női portál még határozottabban bebiztosította piacvezető pozícióját. A rangsor második helyét elfoglaló nlc csaknem 50 ezer RU-val maradt le.

Nézzük meg a Views adatokat is! A Femina az oldalmegtekintések számában is lekörözi versenytársait, 2022. augusztus óta ebben a mutatóban is kibérlete magának a lista első helyét.

Nem változik a helyzet, ha időszaki adatokat vizsgálunk: 2022 augusztusa és 2023 májusa között a Feminán napi átlag 1 223 704 volt az oldalmegtekintések száma, ami 180 ezerrel több, mint a lista második helyezettje esetében.

A Femina meghatározó és erős márka, amely kiemelt szerepet tölt be a női site-ok között. Az online magazin a 21. századi nőt helyezi középpontba, sokszínű tartalmi kínálata túlmutat az általános témákon, és a világra nyitott, inspiráló nőket szólítja meg. Egyszerre informatív, reagál a minket körülvevő változásokra, és minőségi kikapcsolódást, feltöltődést nyújt olvasóinak.

2023 a megújulás éve a Femina életében. A piacvezető női online magazin tavaly ünnepelte 15. születésnapját, most áprilisban pedig újabb mérföldkőhöz érkezett. Az oldal új köntösben, de a jól megszokott igényes tartalommal várja az olvasókat. A letisztult megjelenést a finom pasztelles színek teszik még különlegesebbé. Az új arculat követi a modern kor igényeit, miközben erősen kapcsolódik az online magazin profiljához és kifejezi a site nőies jellegét is. Az új külső igazi frissességet tükröz, ami egyszerre modern és átlátható. A Femina megújulása is jól mutatja, hogy a kiadvány nem csupán tartalmi kínálatában és cikkeiben reflektál a világban zajló változásokra, hanem megjelenésében is reagál az aktuális trendekre - sikere és töretlen népszerűsége többek között ennek is köszönhető. 

A Feminán elérhető hirdetési és szponzorációs lehetőséggel kapcsolatban keresse Indamedia Sales kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

Hirdetnék