Júniusban ismét Parkoló Parádé a Hungexpón!

2023-06-07

A sorban immár a 41. közös parkolás témája: Bud Spencer és Terence Hill. A Totalcar csapata június 25-én 14-20 óra között várja az érdeklődőket a következő Parkoló Parádén!

Számtalan ikonikus autó szerepelt a filmjeikben, a legismertebb talán a piros buggy sárga tetővel, de a csőrös Kenworth sem ismeretlen a rajongók körében. Ez a kettő szinte biztos, hogy ott lesz a Parkoló Parádé díszhelyén.

Sok izgalmas jármű érkezik még a fentieken túl is a Hungexpo díszburkolatára, de az autókon kívül is lesz mit nézni és hallgatni, hiszen a délutáni órákban ismert dallamok csendülnek fel a színpadon a Spencer Hill Magic Band jóvoltából.

A gyerekeket szokás szerint várja a Szomjoltók tűzoltója (ha nagyon meleg van, bónusz párafüggöny funkcióval) és a Kalandozópark ingyenes gokartjai. 

Újra lesz országos szlalombajnokság, illetve Autódoki live ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás a Totalcar Autódoktorával. A Bud Spencer és Terence Hill tematikához hűen a tervek szerint lesz még sör, virsli és hagymás bab is.

Jegyvásárlás

További infók

A május 15-re tervezett, de végül a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt elhalasztott 40. Parkoló Parádét július 29-én tartják meg. Az esemény tematikájáról és programjairól itt olvashatók részletek.

Forrás: Totalcar

Hirdetnék