CEMP Sales House blog

A CEMP Sales House blogja online kampány esettanulmányokkal, kutatási adatokkal, ajánlatokkal és még sok egyéb infóval, hogy miért érdemes online, és persze nálunk hirdetni. Hozzánk tartozik az Index, a Totalcar, a Velvet, a SportGéza, az Inda (Blog.hu, Indavideó, Indafotó, Indamail stb.), a Honfoglaló, a Dívány, az Inforádió online, a Shopline, a Travelo, az Ongo és részben a Napi.hu, a WEBBeteg és PORT.hu. Kontakt: sales[at]cemp.hu.

Hirdetéskiszolgáló partnerünk:

Letöltések

Velvet - tele jóindulattal

2014.11.25. CEMP

Most már elmondhatjuk, hogy a beavatkozásnak köszönhető bársonyos puhaság, hatalmasra nőtt látvány, neon színek, és szupertagek népszerűbbé tették a Velvetet.

Velvet_megujulas_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika megújulás velvet

Indexes az év informatikai újságírója

2014.11.24. butio

Az Index.hu munkatársa, Tóth Balázs kapta idén a Kovács Attila-díjat, mely annak az újságírónak jár, aki az adott évben a legtöbbet tette az infokommunikáció népszerűsítése érdekében.

A Kovács Attila-díjjal olyan újságírókat ismernek el, akik cikkeikben, riportjaikban vagy műsoraikban átfogó képet adnak az informatika életminőséget javító képességeiről, felhívják a figyelmet az új lehetőségekkel együtt járó veszélyekre, és akiknek művei az infokommunikációs technológia által teremtett lehetőségek széles körű kiaknázására ösztönöznek.

Tóth Balázs 11 éve az Index Tech rovatának szerzője és szerkesztője. Így írnak róla az indoklásban:

"Egyéni látásmódja, kritikus, néha cinikus megközelítése a más lapokban unalmasnak tűnő témákat is életre kelti. Kevés olyan személyiség van a hazai szaksajtóban, aki végigjárja az országot azért, hogy mindenhol lemérhesse, hogy milyen gyors a mobilinternet. Kevesen veszik a fáradságot, hogy saját magukon is kísérletezve próbáljanak ki mindent, amiről írnak, és kevesen igyekeznek a kényelmes sajtóutak helyett önállóan felfedezni a szakkonferenciákat a valóban érdekes sztorik után vadászva. Tóth Balázsra ez mind jellemző."

(Forrás: Index.hu)

Kövesse Tóth Balázst az Indexen!

Szólj hozzá!

OTP Bank a függöny mögött

2014.11.05. butio

Az Engage Ad lényege, hogy széthúzódó függönyt idéző animáció indítja a roadblock „A” és az Index Mindeközben Dragon zónákban elhelyezett időtartam-alapú hirdetéseket. A hirdetés helyén eredetileg a kiadvány saját logója látható. Amikor a zóna teljes egészében látótérbe kerül, a logót hordozó függöny szétnyílik, és elindul a hirdetés.

Az OTP Bank az engage ad formátumot Index Belföld rovaton használta.

Hirdető: OTP Bank Nyrt.
Kampány: OTP Őszi megtakarítás
Médiaügynökség: FastBridge
Kreatív ügynökség: Café Next
Formátum: Engage ad

Az Engage Ad 2014. december 31-ig felár nélkül elérhető mix és időtartam-alapú kampányokhoz.

Címkék: kreatív

Egyedi megoldás Index menüsorban

2014.10.30. butio

Új, egyedi, desktopon, mobilweboldalon és tableten is elérhető, fix elem jelenik meg az I2 mellett az Index menüpontjában 3 héten keresztül. A piros színű i6 telefon-ikon az új iPhone verzióra hívja fel a figyelmet.

poszthoz_final_550x305.jpg

Hirdető: Vodafone
Kampány: Iphone 6 DIGITAL
Médiaügynökség: Team Red Media Kft.

Egyedi megoldásokról érdeklődjön sales kapcsolattartójától vagy írjon nekünk.

Szólj hozzá!

Függöny széjjel!

2014.10.27. CEMP

Új hirdetési megoldást vezetünk be 2014. október 27-től!
Az Engage Ad lényege, hogy széthúzódó függönyt idéző animáció indítja a roadblock „A” és az Index Mindeközben Dragon zónákban elhelyezett időtartam-alapú hirdetéseket. A hirdetés helyén eredetileg a kiadvány saját logója látható. Amikor a zóna teljes egészében látótérbe kerül, a logót hordozó függöny szétnyílik, és elindul a hirdetés.

Miért érdemes az Engage Ad-et választani?

 • A hirdetés akkor kezd lejátszódni, amikor képernyőre kerül
 • A találkozás pillanatában a kezdő üzenet látható, nem a hirdetés közbenső kockája
 • Tervezhetőbb a reklám dramaturgiája
 • Kellemes felhasználói élményt jelent
 • A kiadvány felé elkötelezett olvasó toleránsabb a hirdetéssel
 • Erős kiadványmárka = nyomatékosabb reklámüzenet
 • Másnál ilyet még nem látni

Az Engage Ad 2014. december 31-ig felár nélkül elérhető mix és időtartam-alapú kampányokhoz a megjelölt kiadványokon. Az Engage Ad a megjelölt zónákban alapértelmezett kreatív működési forma lesz, ha a kreatív alkalmas rá, de ez nem jelent többletmunkát és többlet gyártási költséget a hirdetőink részére.

Leadható formátumok: .swf, .gif, .jpeg, .png. A bannerhez megjelenési és kattintási mérőkód leadható.

Kérjük, jelezze kapcsolattartójának, ha nem kíván ebben a formátumban hirdetni!

Függöny,

CEMP Sales House

Médiaajánlatunkért kattintson ide!

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív hirdetés médiaajánlat egyedi

Szeress! Gyűlölj! Kövess! ... és még ... = Index 5.3

2014.10.18. CEMP

Miben más a legújabb verziónk?

Lett nekünk új fejlécünk és benne Notification Badge-ünk. Hogy az mi az? Az a feltűnő színű kör, benne random számmal. Igen - igen! Ott fent a jobb sarokban!

Mit jelez? Hogy mi mindent írtak össze azok a szerzők, akiket követni akarunk. Igen, nálunk fel lehet iratkozni - első menetben Index szerzőkre és Blog.hu tartalmakra. Azért mert szeretjük őket, vagy pont azért, mert nem, de lemaradni nem akarunk semmiről!

Van egy jó kis filmünk arról, mennyire egyszerű - persze be kell lépni, de az tényleg nem gond indapassal, vagy facebook-azonosítóval. Ezt követően akár cikkben, akár az impresszumban található szerzői profiloldalakon csak kattintani kell a Követés gombocskára, és ennyi! A legfrissebbek megjelennek a badge-re kattintva elővarázsolódó boxban.

Ez még önmagában 5.0 lenne, de mitől 5.3 az Index?

Akkor soroljuk:

- Megújult a 24 óra, ami már nem csak kereső, de alternatív címlapként ad áttekintést a nap híreiről. Mindent megtalál, amit aznap gyártottunk a bal felső sarokban lévő hamburger menüből a Frissre kattintva.

- Új, logikus keresőt kapott a 24 óra és a Mindeközben is, ez utóbbinál szűkíthetünk a Bestofra is, ha csak a lejgobbakra vagyunk kíváncsiak.

- Okosabb ajánlókkal kínálunk tartalmakat a cikkek alatt, hogy tovább tarsunk az oldalon minden látogatót.

- Feldobtuk az impresszumot - szerzői adatlapok gyűjteménye váltotta a szokásos felsorolást. Arcok és nevek mellé érdekességek, meg persze a szerzemények listája társul.

- A laptoptokon és asztali gépeken a lapozóra húzva az egeret láthatóvá válik a következő cikk címe - nincs többé vakon navigálás!

Nem utolsó sorban, a mobilon és tableten minket olvasók kedvéért frissítettük a Mindeközben címlapi megjelenését, meg persze megújítottuk a PORT.hu dobozát is.

Leginkább azért, hogy az Index végére érve olyan programot ajánljunk, ami egy időre távol tartja az internettől.

Bárhol is jár, bármit csinál - a követéssel nem marad le semmiről!

Reméljük tetszik ... ahogy a video is:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: index blog.hu redesign követés

ÁLLÁS: Sales support munkatársat keresünk

2014.10.15. CEMP

A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője sales support munkatárs kollégát keres.

Akkor lehetsz te az ideális jelölt, ha van legalább két éves, ideális esetben online média területen szerezett munkatapasztalatod, diplomád, ügyesen kezeled az Excelt és a Power Pointot, képes vagy önállóan gondolkodni. És ez a szöveg már most angolul is ott van a fejedben.

Leendő feladataid:

 • Megrendelések, szerződések nyilvántartása,
 • A megrendelési nyilvántartás kezelése, ennek kapcsán kapcsolattartás a CEMP-csoportba tartozó gazdálkodó szervezetekkel,
 • Reklámpiaci riportok, saját megrendelési állomány elemzése, konkurencia figyelés, statisztikák készítése
 • Irodavezetői feladatok ellátása.

Amit nyújtunk:

 • tisztes fizetés,
 • jelentős belmagasság,
 • római kori emlékek kőhajításnyira, és kiváló rétesező,
 • megbízható munkaadói háttér, példás fizetési fegyelem.

Ha dolgoznál nálunk és szerinted megfelelsz a fentieknek, a részletes szakmai önéletrajzodat ide várjuk: hr[at]cemp[dot]hu

Szólj hozzá!

Címkék: állás

Hogy volt? Fesztivál és Balaton melléklet esettanulmány

2014.09.30. butio

Ma már hagyománynak tekinthető, ha nyár, akkor Fesztivál és Balaton melléklet a CEMP SH felületein. A fesztiválokkal az Index és a PORT.hu foglalkozott kiemelten, a Balaton melléklet pedig a Velveten és a PORT.hu-n vonzotta az olvasókat.

CEMP_Fesztivalok_Balaton.jpg

Szólj hozzá!

Add el az ország legmenőbb pixeleit!

2014.09.11. butio

A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője Account Managert keres.

Az a jó, ha az internet az otthonod, a számítógépeddel alszol, és tudsz és szeretsz eladni. Cserébe nálunk olyan termékeket árulhatsz, amikre büszke lehetsz, használhatod az agyad, hogy egyedi, izgalmas megoldásokat találj ki, és messze túlnyomó többségben jó fej kollégáid lesznek. Önálló, ügyes saleses legyél, akit nem kell nógatni, akinek magától vannak ötletei, amiket jól kommunikálva el is ad idebent és odakint is.

A fizetés mellé légköbméterekben gazdag, lofthangulatú irodát, patinás vasoszlopokat, megbízhatóan üzemelő kávéautomatákat kínálunk. Csúszda nincs, de ha megkeresed a rávalót, beszélhetünk róla, és belegravírozzuk a neved.

Ha dolgoznál nálunk, és szerinted megfelelsz a fentieknek, akkor a részletes szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet ide várjuk: hr[at]cemp[dot]hu.

Szólj hozzá!

Az Index.hu - 46 perc

2014.09.02. CEMP

A hivatalos hazai közönségmérésben auditált, napi áltag látogatószám alapján rangsorolt, top10 portált vizsgálva a legtöbb időt az Index.hu látogatói töltik kedvenc oldalukon.

Ez a közel 46 és fél perc több, mint amit egy látogató akár a facebookon, akár az interneten kereséssel tölt el egy nap.

  weboldal

napi átlag
látogatószám

egy látogatóra jutó 
napi átlag idő
(h:min:sec)

1     index.hu 444 879 0:46:25
2     origo.hu 518 450 0:21:05
3     startlap.hu 438 559 0:20:44
4     hvg.hu 196 766 0:15:49
5     freemail.hu 499 876 0:12:02
6     hir24.hu 355 925 0:05:54
7     idokep.hu 441 934 0:05:04
8     blog.hu 332 663 0:04:50
9     port.hu 229 169 0:04:16
10     nlcafe.hu 274 718 0:03:53


1. sz. táblázat
napi átlag látogatószám alapján rangsorolt, top10 mérőkóddal mért weboldal

 

 

  weboldal

napi átlag látogatószám

egy látogatóra jutó 
napi átlag idő
(h:min:sec)

1     index.hu 444 879  0:46:25
2     facebook.com 2 889 332  0:40:55
3     google.com 3 524 670  0:39:31
4     youtube.com 1 719 770  0:28:33
5     origo.hu 518 450  0:21:05
6     startlap.hu 438 559  0:20:44
7     freemail.hu 499 876  0:12:02
8     ask.com 450 947  0:09:14
9     hir24.hu 355 925  0:05:54
10     idokep.hu 441 934  0:05:04


2. sz. táblázat
napi átlag látogatószám alapján rangsorolt, top10 auditált weboldal

 

Forrás: DKT 2014. július (15+ belföldi látogatók)

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika index.hu oldalon eltöltött idő DKT