CEMP Sales House blog

A CEMP Sales House blogja online kampány esettanulmányokkal, kutatási adatokkal, ajánlatokkal és még sok egyéb infóval, hogy miért érdemes online, és persze nálunk hirdetni. Hozzánk tartozik az Index, a Totalcar, a Velvet, a SportGéza, az Inda (Blog.hu, Indavideó, Indafotó, Indamail stb.), a Honfoglaló, a Dívány, az Inforádió online, a Shopline, a Travelo, az Ongo és részben a Napi.hu és a WEBBeteg. Kontakt: sales[at]cemp.hu.

Hirdetéskiszolgáló partnerünk:

Letöltések

Új tablet hirdetési csomagok az Indexen

2014.04.18. Rabbit

A KutatóCentrum adatai szerint 2013 év végére az internetezők körében a tabletek penetrációja elérte a 17%-ot. Nem meglepően a már reszponzív Indexet is egyre több felhasználó keresi fel tabletről: egy év alatt megduplázódott az Indexre tablet eszközökről érkező látogatások száma.

tablet_statisztika.png

A full-page flex, a roadblock és half page mix csomagok mellett mostantól fixen is vásárolható tableten roadblock és half page formátum is.

Szólj hozzá!

Takarja ki az Indexet - itt a transparent highlight!

2014.04.10. Rabbit

Új formátummal bővült a CEMP Sales House kínálata. A transparent highlight egy hagyományos, oldalba ágyazott banner és egy félig áttetsző, teljes képernyős layer kombinációja. Úgy működik, hogy az oldal betöltődésekor a félig átlátszó layer 5 másodpercre letakarja az egész felületet, kivéve az adott napra a megjelenés részeként vásárolt időtartam alapú hirdetést, így az az oldal leghangsúlyosabb része lesz. A kiemelés feltétele, hogy a banner legalább 50%-ban képernyőn legyen. A formátumot az OMG használta először a Telenor kampányában.

További részletek a működésről és hirdetési listaárak az új formátumok médiaajánlatában. Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: sportgéza transparent highlight

Az Index nyerte a választásokat

2014.04.10. Rabbit

Ismét bebizonyosodott az Index piacvezető szerepe a hírfogyasztásban. Nem meglepően a hazai internetezők közül a legtöbben az Indexen követték a választások eseményeit.

index_valasztas.png

Április 6-án 516.000, április 7-én pedig 680.000 egyedi látogató kereste fel az Index címlapját, míg a teljes Indexen 630.000, illetve 835.000 egyedi látogató fordult meg. A választásokkal foglalkozó Belföld rovat április 6-án 366.000, április 7-én pedig 533.000 egyedi látogatót ért el.

Szólj hozzá!

Címkék: index választás

Megújult flipside az Index címlapján

2014.04.08. Rabbit

Az Index redesignnal megváltozott az egyik legkedveltebb rich media formátum, a flipside mérete és működése is. Már nemcsak a vezető blokk "dől be", hanem az oldal teljes szélességben, így még nagyobb, még látványosabb videónak ad helyet. A másik változás, hogy mostantól a super leaderboardból indítható újra a videó. A megújult formátumot a Carat Hungary használta először az Opel Cross Carline kampányában.

A flipside formátum a PORT.hu-ra is rendelhető (a felületre optimalizált méretben) és a legnépszerűbb kreatív megoldásnak számít az oldalon.

Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, lapozza át rich media ajánlatunkat és keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív flipside

Új, célozható érdeklődési körök az Identben

2014.03.31. Rabbit

ident_uj_kat.png

Új, kampányok célzására használható érdeklődési körökkel bővült a CEMP Sales House kínálata. Az Ident keretében a korábban elérhető 12 kategória mellett újabb 10-et vezettünk be, amelynek segítségével bármely kiadványunkon elérhetők az adott témákra affinis felhasználók. Az egyes célcsoportok számára testreszabott üzenetek jeleníthetők meg, és akár egy fix megjelenés esetén is van arra lehetőség, hogy az elért látogató profilja szerint eltérő kreatív verziókat szolgáljunk ki.

Az új érdeklődési kategóriák:

 • Egészség
 • Erotika
 • Fesztivál (szezonálisan)
 • Humor
 • KKV
 • Könyv
 • Mozi
 • Kisállatok
 • TV
 • Zene

Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: ident

Push up lett a push down az Index címlapon

2014.03.25. Rabbit

A friss és ropogós Index címlapon új pozíciót kapott a super leaderboard hirdetés is. Az oldal teteje helyett most a hajtásnál jelenik meg, így hatékonyabban vonzza magára a felhasználók figyelmét. A super leaderboardból induló pushdown hirdetés működési elve is megváltozott, most már felfelé nyílik ki és a tartalom felett jelenik meg.

Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, keresse sales kapcsolattartóját vagy írjon nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: index pushdown

ÁLLÁS: sales support munkatársat keresünk

2014.03.11. Rabbit

allas.jpg

A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője sales support munkatárs kollégát keres.

Akkor lehetsz te az ideális jelölt, ha van legalább két éves, ideális esetben online média területen szerezett munkatapasztalatod, diplomád, ügyesen kezeled az Excelt és a Power Pointot, képes vagy önállóan gondolkodni. És ez a szöveg már most angolul is ott van a fejedben.

Leendő feladataid:

 • Megrendelések, szerződések nyilvántartása,
 • A megrendelési nyilvántartás kezelése, ennek kapcsán kapcsolattartás a pénzüggyel, egyéb CEMP-csoportba tartozó gazdálkodó szervezettel,
 • Reklámpiaci riportok, saját megrendelési állomány elemzése, konkurencia figyelés, statisztikák készítése a Sales Support vezető irányításával,
 • Meglévő kutatási megállapodások, mérési feladatok menedzselése,
 • Megrendelés-nyilvántartási rendszer fejlesztésének menedzselése.

 Amit nyújtunk:

 • tisztes fizetés,
 • jelentős belmagasság,
 • római kori emlékek kőhajításnyira, és kiváló rétesező,
 • megbízható munkaadói háttér, példás fizetési fegyelem.

Ha dolgoznál nálunk és szerinted megfelelsz a fentieknek, a részletes szakmai önéletrajzodat ide várjuk: bernadett.abonyi[at]cemp[dot]hu

Szólj hozzá!

Címkék: állás

Bemutatkoznak a PS blogok: Vojázs, vojázs

2014.03.10. butio

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Vojázs, vojázs mutatkozik be.

vojazs_550x305.png

A vojázsblog témája az utazás, melyet a blogger szeret szabadon értelmezni: "azt gondolom, hogy az utazás nem csupán a látnivalók megmutatása és elmesélése, hanem ennél lényegesen több. Ezért itt a hasonló blogokon megszokott útleírások, élménybeszámolók mellett gyakran téma az utazásszervezés és az idegenforgalmi marketing is, de az sem ritka, hogy bőröndök, fotózási tanácsok kerülnek fel.

Szólj hozzá!

Címkék: premium selection

Bemutatkoznak a PS blogok: Smoking Barrels

2014.03.06. butio

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Smoking Barrels mutatkozik be.

Smoking_Barrels_550x305.png

Mindenki szereti a filmeket és ez alól mi sem vagyunk kivételek. A Smoking Barrels az első oldal a Premium Selection blogok közül, amely az olyannyira népszerű filmhírek, rövid és szakmaiatlan cikkek helyett majdnem száz százalékosan filmkritikákkal foglalkozik.

Szólj hozzá!

Címkék: premium selection

Bemutatkoznak a PS blogok: Nem Art Decor

2014.03.05. butio

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Nem Art Decor mutatkozik be.

nemartdecor_550x305.png

A blogot egy lakásfelújítás izgalmai, kihívásai indították útjára.

Új korszakot nyitott egy újabb felújítandó lakás, amit nemrégiben vásároltunk meg. Míg eleinte jóformán csak néhány tucat olvasó követte a felújítás eseményeit és lépésről-lépésre, most több ezren követik a fejleményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: premium selection