CEMP Sales House blog

Egyedi tartalom a Totalbike-on

2015. július 27. - butio

A Totalbike huszonnégy órás robogóverseny mellékletén 24 napon keresztül születtek cikkek. A versenyt élő videó stream formájában is követhettük.

levisonta.jpg

A közel egy hónap alatt 29 anyag született. A melléklet túlteljesítette a becsült számokat: 85.000 egyedi látogatót ért el (Forrás: Adverticum Adserver NG, desktop forgalom).

Natív megoldásokról, tematikus mellékletekről érdeklődjön sales kapcsolattartójától, vagy írjon nekünk.

Mi a natív hirdetés?

Szerkesztőségi tartalomhoz természetesen (azaz natív módon) illeszkedő hirdetési megoldás. Sok formája lehet a brandelt videótól a támogatott tematikus mellékleten keresztül egészen egy cikksorozatig, amely segíti a hirdető kommunikációs céljait, de önálló tartalomként is megállja a helyét. A natív kampány előnyei: kreatív lehetőségek, nagyobb fogyasztói bevonódás, jobban rögzülő üzenetek, prémium hirdetési környezet. A natív megoldások kizárólag szerkesztőségi jóváhagyással jelenhetnek meg.

Címkék: totalbike, nativ

Július 1-jén megújult a PORT.hu, a leglátogatottabb hazai kulturális programajánló portál.

A teljes kiadvány új designt kapott, az alábbi főbb változások történtek:

  • megújult képgaléria: a 3. kép helyén dragon (1138x640 px) vagy roadblock (640x360 px) hirdetés jelenik meg,
  • fix roadblock (640x360px) hirdetési zóna a nyitóoldalon, a Jegyajánló felett
  • a nyitóoldali kiemelt tv ajánló megváltozott,
  • TV nyitóoldalon az esti műsor szponzoráció átalakult (korábbi nevén 8 órás műsorsáv szponzoráció),
  • a Mozi, Gyerek és Színház rovatotokon a a kereső box és annak szponzorációja újra lett gondolva,
  • és a kisebb rovatok kiemelt ajánlója is megváltozott.

Tovább
Címkék: redesign, port

A CEMP Experience, a CEMP-csoport szórakoztató-kulturális divíziója sales support munkatársat keres.

Akkor lehetsz te az ideális jelölt, ha van legalább két éves, ideális esetben online média területen szerezett munkatapasztalatod, diplomád, kreatív vagy, ügyesen kezeled az Excelt és a Power Pointot, képes vagy önállóan gondolkodni. És ez a szöveg már most angolul is ott van a fejedben.

Ha dolgoznál nálunk és szerinted megfelelsz a fentieknek, a részletes, fényképes szakmai önéletrajzodat ide várjuk: hr[at]cemp[dot]hu.

Kérlek, a levél tárgyában jelöld a megpályázni kívánt pozíciót.

Címkék: állás

A Blog.hu Premium Selection blogjai közül az Járókelők mutatkozik be.

jarokelok_640x305.jpg

A Járókelők blog 2012-ben indult közterületi problémabejelentő oldal, a Járókelő.hu információs felülete. Kátyúk, szemetesek, zebrák, bicikli utak, sőt, késő templomóra – bármi, ami a városi közlekedéshez, a közös térhasználathoz kapcsolódik, az megjelenik a Járókelőn.

A Járókelő.hu több, mint 3000 megoldott bejelentést számlál a fővárosban, a bejelentési lehetőség Nyíregyházán és Alsónémedin is elérhető, és az oldal üzemeltetői további városok felvételét tervezik.

A Content Marketing Award versenyre az elmúlt egy év legjobb kontentmarketing-megoldásaival jelentkezhettek ügynökségek, médiumok vagy a megbízói/hirdetői oldal képviselői (forrás: kreativ.hu).

A verseny workshoppal egybekötött díjátadóját június 10-én tartották, ahol a CEMP Sales House megvalósult natív ötlete, IT, telekommunikáció kategóriában arany díjas lett.

cma_2015_cemp.jpg(forrás: kreativ.hu)

Tovább
Címkék: index, nativ, cma
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat