CEMP Sales House blog

A Femina Klubban arról beszéltek, amiről a legnehezebb

2016. november 11. - CEMP

Október 22-én rendezte meg a Femina klubest-sorozatának első rendezvényét. A teltházas esemény nehezen feldolgozható témájával mindenki találkozik saját életében. Az  elengedésről, veszteségről, és gyászról Szily Nóra beszélgetett Singer Magdolnával a Thália Színház Mikroszínpadán.

fklub.png
Annak ellenére, hogy fájdalmas témáról volt szó, a résztvevők egy igazán lélekemelő, segítő előadást hallhattak. Az este folyamán, bár voltak pillanatok, amikor a hallgatóság többségénél előkerült egy-egy papírzsebkendő, többször megkönnyebbült nevetéshullám söpört végig a közönségen. Singer Magdolna sok évtizedes gyásztanácsadói tapasztalatának köszönhetően most is természetes könnyedséggel beszélt a sokszor tabunak számító halál és gyász témaköréről.

A téma jellegéből kiindulva egy bensőséges atmoszférát biztosító helyszínre, a Thália Színház Mikroszínpadára esett a választásunk, a klubest háziasszonyának Szily Nóra újságíró-riportert kértük fel. A klubestet követően rengeteg pozitív visszajelzés érkezett mind szóban a helyszínen, mind utólag írásban, ami mindenképpen biztató, hiszen a rendezvénysorozat soron következő beszélgetése is fájdalmas témát, a rákbetegséget dolgozza fel.

(Tóth Diána - a Femina Klub marketing-felelőse)

Az áprilisig tartó klubesteken Szily Nóra házigazda olyan szakértőkkel dolgoz fel egy-egy témát, mint Vekerdy Tamás, Dr. Tari Annamária, Geszti Péter, Dr. Peták István és Dr. Bánki Endre, vagy Dr. Almási Kitti.

A Femina Klub előadássorozat célja, hogy megoldást nyújtson azokra a problémákra, élethelyzetekre, melyekkel a nők életük során mindannyian szembesülnek. A kimagasló olvasottságot elérő, legérzékenyebb női témákról tartott beszélgetéseket a Feminán is feldolgozzuk, az eseményeket nagyszabású támogató kampány (print, online, TV) kíséri.

A Femina Klub támogatói ajánlatát kérje kapcsolattartójától, vagy írjon nekünk!

Címkék: femina, femina klub

A bejegyzés trackback címe:

http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/tr8211950197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat