CEMP Sales House blog

Médiaajánlat

2015. április 30. - Bűti Orsolya

Amennyiben a CEMP Sales House portfóliójában lévő oldalakon szeretne hirdeti, kérjen egyedi ajánlatot az ajánlatkérő form kitöltésével.

CEMP cégtörténet

Egy magyar központú regionális online vállalatcsoport

A Central European Media & Publishing meghatározó szereplője a hazai és a közép-európai régió internetes médiapiacának. A érdekeltségi körébe tartozik az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portálcsoport, az Index, Velvet, Totalcar és a köré épülő közösségi szolgáltatások: Blog.hu, Indavideo, Indafoto, Indamail, Index Fórum.

A társaság többek között tulajdonosa a Portfolio.hu Online Gazdasági Újságnak, illetve a Napi.hu üzleti és pénzügyi magazinnak, a Honfoglalo.hu on-line játéknak, a Travelo.hu utazási portálnak, a Bookline.hu e-kereskedelmi portálnak, valamint a régió legsikeresebb célzott reklám szolgáltatását nyújtó internetes társaságának, az Etargetnek. A cégcsoporthoz 2008-ban csatlakozott a BBC stratégiai partnere, a hazai rádiózás meghatározó szereplője, az InfoRádió.

A CEMP vezetősége:

dr. Spéder Zoltán - IT elnök
Balogh Gabriella - IT tag


Kiadványaink:

 

Amennyiben a CEMP Sales House portfóliójában lévő oldalakon szeretne hirdeti, kérjen egyedi ajánlatot az ajánlatkérő form kitöltésével.

Aktuális árlistánkat megtekintheti ezen a linken.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/tr562778138
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat