CEMP Sales House blog

Napi.hu médiaajánlat

2015. június 03. - Bűti Orsolya
napi.png

Több mint 13 éve működő, 2000-ben alapított független üzleti és pénzügyi magazin, a CEMP csoport tagja.
 

Az ismert tőzsdei szakíró, Korányi G. Tamás főszerkesztő irányítása alatt álló 11 fős tapasztalt szerkesztő-újságírókból válogatott csapat, egyike a Magyarország három legnagyobb online üzleti portált készítő szerkesztőségének.

A Napi.hu havonta több mint 1.200 cikkel és elemzéssel (munkanapokon átlag 60) segíti olvasóit az üzleti döntésekben. Az olvasók, a vállalati vezetők, vállalkozók és befektetők döntéseit megkönnyítő híreket, elemzéseket tárgyilagosan, közérthetően tálalja. A cikkeket, elemzéseket tőzsdei árfolyamok, kalkulátorok, adatbázisok, illetve lexikongyűjtemény egészítik ki. Elemzéseiben kiemelten foglalkozik a pénzügyi világ eseményeinek lehetséges hatásaival és lehetséges magyarázataival.

Az OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft. által készített kvantitatív médiaelemzés 2014. májusi adatai alapján a vizsgált gazdasági hírportálok közül az átvett híreket figyelembe véve legtöbbször a napi.hu hírei jelentek meg a médiában. Összesítések alapján a tárgyhónapban 495 alkalommal szerepelt a napi.hu valamelyik cikke a médiában, amivel megelőzte többi versenytársát. (Forrás: OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft. kvantitatív médiaelemzés, 2014. május)

A Napi.hu elérhető mobil böngésző (m.napi.hu) és mobil alkalmazás formájában is.

Webcím: http://www.napi.hu/

Napi.hu médiaajánlata:

Kérjen hirdetési ajánlatot értékesítőinktől!

<<vissza

A bejegyzés trackback címe:

http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/tr682778662
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat