Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

CEMP Sales House blog

A CEMP Sales House blogja online kampány esettanulmányokkal, kutatási adatokkal, ajánlatokkal és még sok egyéb infóval, hogy miért érdemes online, és persze nálunk hirdetni. Hozzánk tartozik az Index, a Totalcar, a Velvet, a SportGéza, az Inda (Blog.hu, Indavideó, Indafotó, Indamail stb.), a Honfoglaló, a Dívány, az Inforádió online, a Shopline, a Travelo, az Ongo és részben a Napi.hu, a WEBBeteg és PORT.hu. Kontakt: sales[at]cemp.hu.

Hirdetéskiszolgáló partnerünk:

Letöltések

Médiaajánlat

2014.02.12. butio

Amennyiben a CEMP Sales House portfóliójában lévő oldalakon szeretne hirdeti, kérjen egyedi ajánlatot az ajánlatkérő form kitöltésével.

CEMP cégtörténet

Egy magyar központú regionális online vállalatcsoport

A Central European Media & Publishing meghatározó szereplője a hazai és a közép-európai régió internetes médiapiacának. A érdekeltségi körébe tartozik az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portálcsoport, az Index, Velvet, Totalcar és a köré épülő közösségi szolgáltatások: Blog.hu, Indavideo, Indafoto, Indamail, Index Fórum.

A társaság többek között tulajdonosa a Portfolio.hu Online Gazdasági Újságnak, illetve a Napi.hu üzleti és pénzügyi magazinnak, a Honfoglalo.hu on-line játéknak, a Travelo.hu utazási portálnak, a Bookline.hu e-kereskedelmi portálnak, valamint a régió legsikeresebb célzott reklám szolgáltatását nyújtó internetes társaságának, az Etargetnek. A cégcsoporthoz 2008-ban csatlakozott a BBC stratégiai partnere, a hazai rádiózás meghatározó szereplője, az InfoRádió.

A CEMP vezetősége:

dr. Spéder Zoltán - IT elnök
Balogh Gabriella - IT tag


Kiadványaink:

 

Amennyiben a CEMP Sales House portfóliójában lévő oldalakon szeretne hirdeti, kérjen egyedi ajánlatot az ajánlatkérő form kitöltésével.

Aktuális árlistánkat megtekintheti ezen a linken.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/tr702778138