CEMP Sales House blog

Inda médiaajánlat

2015. június 03. - Bűti Orsolya
Az Index egyre bővülő közösségi szolgáltatásainak gyűjtőneve.

A CEMP csoport tagjaként az Inda kiterjedt online közösségi szolgáltatásaival nem csak tartalomfogyasztást, de aktív tartalom előállítást is lehetővé tesz tagjai számára: a számos kommunikációs szolgáltatáson (Fórum, Indamail, komment funkciók) kívül az Inda felhasználók megoszthatják saját vagy kedvenc tartalmaikat (Blog.hu, Indafotó, Indavideó) a weben. Felhasználóink aktívan élik és használják a netet, értik működését, és tudatosan alkalmazzák mindennapi életük során. Az Internetes világ véleményformálóitól kezdve, a diákokon és nagyszüleiken át, egészen az érdeklődő, újdonságokra nyitott outsiderekig mindenki megtalálható az Inda táborában.

Felhasználóink tudatosan törekednek arra, hogy életüket kényelmesebbé és könnyebbé tegyék, emellett szeretik és aktívan használják az Internetet - a brand ezen igényeket kiszolgálva építi egyre gyarapodó online közösségét.

Az Inda egyedien komplex szolgáltatás portfoliójával havonta 2,1 millió netezőt szolgál ki (forrás: Ipsos - Gemius SA: gemius/Ipsos Fusion Data, 2015-04 (15+ belföldi közönség). A portfolió szolgáltatásai kiválóan alkalmasak innovatív marketing megoldások kialakítására, alkalmazására.

Webcímek:

 

Kérjen hirdetési ajánlatot értékesítőinktől!

<<vissza

Címkék: inda, médiaajánlat

A bejegyzés trackback címe:

http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/tr912778441
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat